Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Magma Not Loading Some Vst's Ui
toki
post Jan 10 2017, 08:39 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 3-May 16
Member No.: 20,304



Hi,

I'm having issues with the latest version of Magma which is not loading some VST's properly. The VST comes up as a white UI which is completely blank.
I'm using the latest Mac OS 10.12.2. This is happening with many VST's such as GRM tools, McDsp, etc...

Any advice would be most welcome!

Toki
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ashley Smith
post Jan 11 2017, 02:30 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Team
Posts: 79
Joined: 3-December 15
From: Derby - UK
Member No.: 19,223



Hi Toki,

I have replied in support ticket. Throughout this year our team will be porting all plug-ins through a new framework to fix any outstanding issues. Please note, our products have yet to be officially qualified under OS X Sierra.

For all support requests/queries, please utilize our help.nomadfactory.com page to send a ticket. To assist our developers, please kinldy provide detailed information through our bug report template, in the support ticket...

Bug Report Template

覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧

Summary:

Please give a brief summary of the issue here including importantly the plug-in.


Component Affected / Defect:

GUI
Cosmetic
- Content (Graphical)
- Content (Presets)
- Content (Text)
Functional
Installer


Affects Version(s):

Please note the plug-in version(s) affected here.


Description:

Please write a detailed overview of the bug/issue; including those sub-headed below: -

Steps To Reproduce
Actual Result
Expected Result
Reproducibility
- One Time Occurrence
- Random Occurrence
- Always
- Not Reproducible

Please write any 'Additional Information'.


Regression:

Has the bug been regressed/checked against the shipping version and/or older version(s)?

Yes / No

Please write 'Additional Regression Information' (i.e. Which version? Further details...).


Platform:

Windows / Mac


Plug-In Format:

Standalone
AAX
RTAS
AU
VST 2 / 3


Plug-In Architecture:

32-bit
64-bit


System Specs:

Please look to provide complete details of your system specs here: -

Comp Model and Processor details
Operating system
OS Architecture
- 32-bit
- 64-bit
RAM
DAW version and sub-version (i.e. Pro Tools 12.4.0.294)
- 32-bit
- 64-bit


Attachments:

Please attach any crash reports or logs, or mini dump files (Windows only) to your support ticket.

Further, for Mac users (specifically), a .spx file would be appreciated. You may save, zip, and attach this in your ticket...

How do I save a .spx file?

Click the 羨pple icon (top left), select About This Mac > More Info > System Report. Then, File > Save.

覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧

Kind regards,


--------------------
Plugivery
Ashley Smith
QA | Creative Development | Product Specialist
Website

For all support queries, please contact us :
DontCrack Support
Nomad Factory Support
Plug and Mix Support
IRCAMLab Support
Go to the top of the page
 
+Quote Post
toki
post Jan 11 2017, 04:16 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 3-May 16
Member No.: 20,304



Thanks Ashley,

I look forward to the updated VST.

QUOTE (Ashley Smith @ Jan 11 2017, 02:30 PM) *
Hi Toki,

I have replied in support ticket. Throughout this year our team will be porting all plug-ins through a new framework to fix any outstanding issues. Please note, our products have yet to be officially qualified under OS X Sierra.

Kind regards.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 21st February 2017 - 01:04 PM