IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )


Morpheus
Posted on: Apr 11 2015, 11:36 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (Nick@DontCrack @ Apr 10 2015, 12:04 PM) *
Hello pc-eater,

It is still very strange, that you get a 'authorisation successful' and still get the plug-ins showing 'demo' in the top right corner.

If the plug-ins are behaving themselves all the better, keep an eye on them, and let me know how it goes.


Best Regards,

Nick



Ahh, the same here! I've posted my Problem in another thread.

Best
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #147524 · Replies: 11 · Views: 11,150

Morpheus
Posted on: Apr 10 2015, 10:30 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (Morpheus @ Apr 10 2015, 12:25 PM) *
Hi Nick,

As an Owner of the Plug&Mix Bundle, please can you tell me how I authorize the Chainer? The Plugin is running here in the Demo mode.
I've tried to authorize the Chainer with my VIP Bundle Authorization Code, but the Chainer shows me v.1.1 Demo Mode after I load the Plugin again. What happens?

Thank you,

Cheers
Morpheus

  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #147523 · Replies: 12 · Views: 9,205

Morpheus
Posted on: Apr 10 2015, 11:25 AM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi Nick,

As an Owner of the Plug&Mix Bundle, please can you tell me how I authorize the Chainer? The Plugin is running here in the Demo mode.

Thank you,

Cheers
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #147522 · Replies: 12 · Views: 9,205

Morpheus
Posted on: Jun 15 2014, 01:28 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (Simon Morrison @ Jun 6 2014, 07:52 PM) *
Multi-Tap Delay (AU v3.1.0) is now validating and working correctly in Logic Pro X 10.0.7

Thank you for the quick fix!

Regards,

Simon



The same here now, all runs fine. Thanks also for the quick fix !

Regards
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #146935 · Replies: 15 · Views: 16,954

Morpheus
Posted on: Jun 4 2014, 01:32 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (Nick@DontCrack @ Jun 4 2014, 12:36 PM) *
Hello Simon,

I have had a couple of reports now about the Multi-Tap-Delay acting strangely when used with the AudioUnits 3.1 version.

We have forwarded this to the developers and they are going to look into it for us.

Best Regards,

Nick



Thanks Nick, the same problem here with Logic 9 & X, Reaper 4.62 and Studio One 2.6.2

Best Regards and thanks for the new Plugins wink.gif

Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #146906 · Replies: 15 · Views: 16,954

Morpheus
Posted on: Jan 3 2013, 03:02 AM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (DontCrack @ Dec 31 2012, 04:21 PM) *
Hi guys,

The AU format is a real pain as most Apple stuff these days... Here's something you might want to try :

1- Go to Logic Menu and go to Preferences > Audio Unit Manager.
2- Click Reset & Rescan Selection.
3- If problems persist, Quit Logic.
4- Go to Macintosh HD/Users/'Your Account'/Library/Caches. In that folder, delete the file called "com.apple.audiounits.cache".
5- Restart Logic. It will re-scan all the available plug-ins, then the plug-in should now show up in the list

Be aware that delating the "com.apple.audiounits.cache" will rescan ALL of your AU plug-ins.

We'll work on fixing this issue if possible...

Thanks - Peter



Hi Peter,

Thanks for your workaround and the new 3.0.2 update and quick bug fixing. Now the Tilt EQ plugin appears and runs fine....but.....now I've lost the Talking Tone Plugin. It's exactly the same problem I've had with the Tilt EQ.
I hope it helps.

Cheers
Morpheus

  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #145736 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Dec 30 2012, 08:34 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (Morpheus @ Dec 22 2012, 12:06 AM) *
Hi Peter

Here is another bug:
I'm using Logic 9.1.8, Reaper 4.31 & Studio One V2 /2.5 / OSX10.6.8 and I'm missing the Deluxe Tilt plugin. The validation process was successful, the component file is in the correct folder, but the plugin isn't displayed in all three DAW's. (I've installed the Bundle and the Single plugin several times)
Thanks for completing the Bundle biggrin.gif

Cheers!
Morpheus


Hi,

The same problem with v.3.0.1. Now Deluxe Tilt wasn't displayed in the Audio-Unit-Manager, altought the component file is in the component folder.
The VST version of Deluxe Tilt runs fine in Reaper and Studio One.
Thanks for bug fixing.

cheers
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #145729 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Dec 22 2012, 02:44 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


May be, but I don't think so because it's the first time ever that I see this bug and I have tons of Plugins....
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #145716 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Dec 22 2012, 05:53 AM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (lights @ Dec 22 2012, 12:39 AM) *
That's an interesting bug Morpheus. It does show up in Cubase. I wonder if it's some sort of VST categorization problem. Maybe it's hiding elsewhere in your VST menu? I have "sort plugins by vendor" turned on in Cubase, so they all appear under P&M.


Hi lights,

Thanks for your thoughts, but when I turn on 'sort plugins' , it's the same problem in all my DAW's. This one plugin is missing. sad.gif

cheers!
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #145714 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Dec 22 2012, 12:06 AM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi Peter

Here is another bug:
I'm using Logic 9.1.8, Reaper 4.31 & Studio One V2 /2.5 / OSX10.6.8 and I'm missing the Deluxe Tilt plugin. The validation process was successful, the component file is in the correct folder, but the plugin isn't displayed in all three DAW's. (I've installed the Bundle and the Single plugin several times)
Thanks for completing the Bundle biggrin.gif

Cheers!
Morpheus

  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #145712 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Nov 28 2011, 06:32 AM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


I agree smile.gif
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11368 · Replies: 8 · Views: 12,079

Morpheus
Posted on: Oct 10 2011, 06:17 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Medienhexer:
Hi

Great suggestions so far. I'd like to add:
- rhythmical gate (pattern gate, stutter gate, trance gate, whatever you'd like to call it).



+1 Sounds good

Regards
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11173 · Replies: 119 · Views: 375,167

Morpheus
Posted on: Oct 8 2011, 05:48 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (j.mayr @ Oct 8 2011, 10:34 AM) *
Hi!

Will there be Midi/Automation implementation in future releases?
best regards
joerg


+1 Oh yes, it would be a nice and importent feature.

Cheers
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11168 · Replies: 35 · Views: 69,132

Morpheus
Posted on: Oct 2 2011, 01:09 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


QUOTE (vic_france @ Oct 2 2011, 02:42 AM) *
Just to let you know that the presets are o.k. in VST Mac. Thanks smile.gif


Yes, the same with AU in Mac. All runs fine. Thanks too laugh.gif

Cheers
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11126 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Sep 30 2011, 12:53 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi DC,

first thanks for the two new plugins. Sounds good.
Here, as AU plugins, all Factory presets in v. 1.1.0 are lost. (All plugins) Only User Presets are shown in the plugins. But all Factory Presets are stored under HD/Library/ Application Support/Don't Crack. I think that's a bug, or not? (i7 iMac, OSX 10.6.7, Logic 9.1.5)

Cheers
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11097 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Sep 24 2011, 12:03 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi,

For the record, in Reaper with Logic 9.1.5 / OSX 10.6.7 / 32 bit the Bundle runs fine.

Cheers
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11047 · Replies: 368 · Views: 351,389

Morpheus
Posted on: Sep 21 2011, 08:47 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


An expander and perhaps a frequence shifter or a granular pitch shifter?

Cheers
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11020 · Replies: 119 · Views: 375,167

Morpheus
Posted on: Sep 19 2011, 05:51 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Yes, it's o.k., but I mean a pure stereo panner, without or not based on soundeffects like tremolo or so on.....you know? smile.gif

Regards
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #11002 · Replies: 119 · Views: 375,167

Morpheus
Posted on: Sep 19 2011, 04:15 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi DC,

The Plugins sounds really good. I already have some favorites. But the DC Transcontrol I don't like so, but that's my personal opinion.
But generally it's a good work and I've purchased your VIP Bundle. Like it biggrin.gif It's a recommendable Deal!

Cheers
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #10997 · Replies: 35 · Views: 69,132

Morpheus
Posted on: Sep 19 2011, 03:12 PM


Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 19-September 11
Member No.: 10,199


Hi,

I suggest a panner plugin, like Melda's Autopan or the Pan Station from Audio damage. Something like these.

Cheers smile.gif
Morpheus
  Forum: Plug & Mix · Post Preview: #10995 · Replies: 119 · Views: 375,167


New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New)
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 

Lo-Fi Version Time is now: 19th November 2018 - 12:57 PM