Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Installing Problems
Plugivery Forums > Official Manufacturers Forums > Plug & Mix
birlie
I'm very frustrated since I've now tried five times to install my new purchased plugin, PM Analoger.
When i go to the download side I would prefer to download in AU for my mac (where I'm using logic pro x), but I have also tried other formats. It says that it is successfully installed AND I can also see in logic, but it says that there is no presets in the patch (application support ->avid->Audio->Plugins! (it has created a folder called plug and mix, but there is nothing here). Under the installation it said that the plugin itself would be installed in Audio->Plugins->Components and I can also see there is a plugin there) and there presets where I just mentioned it.
When I open the PM Analoger in Logic it either crashed (most times) or when I will activate my licenskode in the plugin it just says i cannot and might re-install the software again. I don't even get a chance to fill in my license code. Very very frustrated to spend so much time to install one simple plugin, I would rather spend time on making music. I have not have similar problems with any other companies. Any suggestions?
Nick
Hello birlie,

We saw you support ticket and answered it.

We got your reply to say you are now up and running.

Best regards,

Nick
birlie
QUOTE (Nick @ Apr 16 2019, 11:03 AM) *
Hello birlie,

We saw you support ticket and answered it.

We got your reply to say you are now up and running.

Best regards,

Nick


Yes - it works fine now. Thanks
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.